Η Jasmine απο την Strange Brew ηρθε για να μεινει





Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε παρουσιάσει ένα μικρό καταλογάκι με 11 νέες εμφιαλωμένες μπύρες απο την ελληνική μικροζυθοποιία που ήταν διαθέσιμες μόνο για λίγες ημέρες.Αποφασίσαμε πολλές απο αυτές να τις κρατήσουμε λίγο ακόμα διάστημα γιατί αρκετοί απο εσάς δεν προλάβατε να δοκιμάσετε λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων.

Σίγουρα απο τα θετικά σχόλια τα οποία αποσπάσαμε ορισμένοι κωδικοί ήρθαν για να μείνουν και το καταλάβαμε απο την πρώτη στιγμή που είδαμε τα πρόσωπα σας την στιγμή που δοκιμάζατε τις νέες γεύσεις.

 Η Jasmine ipa απο την Strange Brew είναι μία απο αυτές τις μπύρες.Ενθουσιαστήκαμε απο την πρώτη γουλιά και όσο η ώρα περνούσε με την  θερμοκρασία στο ποτήρι μας  να γίνεται ολοένα και υψηλότερη,ιδανική για το συγκεκριμένο στυλ, καταλάβαμε οτι θα την λατρέψουμε και εμείς αλλά και οι πελάτες μας.

Η ομάδα της Strange Brew ιδρύθηκε στα τέλη του 2015, όταν τρεις φίλοι οικοζυθοποιοί αποφάσισαν ότι οι πλαστικοί κουβάδες δεν ήταν πλέον αρκετοί, και συστήθηκε επίσημα στους φίλους της καλής μπύρας το Μάιο του 2017, με τη Jasmine IPA. Ξε
κινήσαν το νομαδικό ταξίδι τους από τη Λακωνική Ζυθοποιία, έξω από τη Σπάρτη, καταφέρνοντας να κυκλοφορήσουν τρεις ακόμα μπύρες υπό το πειραματικό one-off project, Uncle Jam’s Brewhouse Tales, παράγοντας τες για μια και μοναδική φορά, ακολουθώντας τις εποχές. Το Γενάρη του 2018 μεταφέραν την παραγωγή τους στη Μικροζυθοποιία Χίου, στο ομώνυμο νησί, όπου συνεχίζουνε δυναμικά με άφθονες ιδέες και πολλή όρεξη! Ασυμβίβαστη εκ φύσεως, η Strange Brew επιχειρεί να αλλάξει την αντίληψη περί μπύρας στην Ελλάδα συμβάλλοντας και αυτή στη συνεχή ποιοτική της αναβάθμιση.

 

Στηρίξτε το craft κίνημα, στηρίξτε τη Strange Brew! Jasmine είναι μία απο τις σταθερές δημιουργίες της ομάδας "Strange Brew Athens". Μας λένε στην επίσημη ιστοσελίδα τους

Πηγή:Strangebrew.gr

http://www.strangebrew.gr/gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνωστισμός στο Λυκίσκο

Νέο  Craft Βαρέλι